V podjetju že od leta 2005 delujemo v skladu s standardom EN ISO 9001:2008.

Zavedamo se, da je kakovost osnovni pogoj za obstoj in uspešnost a vsakega podjetja. Prav zato v skladu z vizijo želimo svojim kupcem ponuditi le najbolj kakovostne vzmeti, ki bodo brezpogojno služile svojemu namenu.

V podjetju stalno vlagamo v nova znanja in tehnologije. Imamo sodobne CNC-stroje za navijanje vzmeti, ki nam omogočajo 100-odstotno kontrolo že v samem procesu navijanja vzmeti. Uporabljamo le najkakovostnejše vhodne materiale. Poleg tega imamo tudi sodobno merilno opremo in strokovno usposobljen kader. V kombinaciji vseh teh dejavnikov lahko stalno spremljamo in zagotavljamo kakovost naših izdelkov.

Za vsako odpremo lahko izdamo tudi merilno poročilo in certifikat materiala. Na zahtevo kupca lahko za prototipe in vzorce izdelamo tudi kompletno dokumentacijo APQP in PPAP ali pa samo kontrolni plan, diagram poteka procesa, PSW, trajnostni test…

VIBAM doo-ISO 9001-RECERT-CERTIFICATE-2020 EN
podjetje3

Približno 30 % vzmeti izdelujemo za avtomobilsko industrijo, ki velja za eno od bolj zahtevnih panog. Pohvalimo se lahko, da smo pri teh kupcih rangirani kot dobavitelj A in da imamo PPM (on field) 0.