Nahajate se na spletni strani podjetja VIBAM d.o.o.

Spletna stran je namenjena predstavitvi našega podjetja, izdelkov in storitev. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja.

Besedila in slikovni material na spletni strani www.vibam.si so intelektualna lastnina podjetja Vibam d.o.o. Javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje le-tega je brez pisnega soglasja podjetja Vibam d.o.o. prepovedano in se bo v primeru ugotovljene kršitve preganjalo po veljavnih slovenskih zakonih. Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, poškodovanja ali povzročitev trajne ali začasne neuporabnosti podatkov na spletnem portalu www.vibam.si.

Odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi. Osebne podatke in kontaktne informacije obiskovalcev uporabljamo le za namene poslovanja podjetja Vibam d.o.o. ter jih ne razkrivamo tretjim strankam.

Vse podatke in informacije, objavljene na spletni strani www.vibam.si, je potrebno pred uporabo obvezno preveriti pri našem podjetju. Podatki na spletni strani so zgolj informativne narave, zato podjetje ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini objavljenih podatkov, do katerih lahko pride med pogostim ažuriranjem oz. med vnosom podatkov.

Podjetje Vibam d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, za škodo, ki bi izhajala iz nezmožnosti uporabe informacij, ali za kakršne koli napake in pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vibam d.o.o. si pridržuje stalno pravico do kakršnekoli spremembe vsebine spletne strani.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:
VIBAM d.o.o.
Otoki 17
4228 Železniki
Slovenija

Direktor: Urška Debeljak